Trigraonica

3igraonica® je zaigrano-razvojni program za djecu od treće do pete godine. Potaknuti potrebama i velikim potencijalom djece ovog uzrasta, u suradnji s odgajateljima i kineziolozima, osmislili smo poseban program koji potiče cjeloviti motoričko-intelektualni razvoj kroz priču, igru i pokret.

Polazište programa i igre je priča koja je pomno osmišljena kako bi djeci približila svijet koji poznaju i vodila ih maštom u nova iskustva. Pripovijedanjem i ponavljanjem priče nekoliko puta razvijaju slušanje, pažnju i pamćenje. U svaku priču utkane su pozitivne vrijednosti i pouke što potiče djetetov spoznajni i emocionalni razvoj.

Fokus 3igraonice  je na pokretu, igri i plesu kojima djeca prate i oponašaju radnju priče. Osmislili smo vježbe i igre koje potiču senzomotorički razvoj djece. Vježbe istezanja i osnaživanja, koordinacije i ravnoteže, vježbe koje potiču govor i ritam – iznimno su važne kako bi dijete od rane dobi razvijalo sva svoja osjetila i time neurološki te intelektualni potencijal.

U završnom dijelu programa uključen je i kreativno-likovni izričaj na temu i motive priče čime se potiče kreativni dječji duh.

Trigraonica je program namijenjen djeci koja ne pohađaju vrtić, odvija se u jutarnjem ili poslijepodnevnom terminu, dva puta tjedno po 60 minuta. 

Dob: od 3 do 5 godina

Trajanje: 3x tjedno po 90 min

Cijena: 300 kn/mj

Termini: ponedjeljak, srijeda i petak , 10 – 11:30